STRALEN IN DE ZOMER

De zomer is in aantocht en dat betekent: show more skin! Haal je inner summer glow naar boven met deze heerlijke huidverbeterende en ontspannende gezichtsbehandeling. Hoewel er tegenwoordig talloze gezichtsbehandelingen zijn om uit te kiezen blijft een goede vitamine C behandeling een hele populaire. En dat is niet voor niets. Vitamine C is een favoriet ingrediënt vanwege zijn verhelderende (brightening) eigenschap. Maar vitamine C bevat veel meer goede en belangrijke eigenschappen. Skeyndor combineert de krachten van vitamine C met edelstenen massage van Jade, geïnspireerd op de traditionele Chinese medicinale Gua Sha methode.

DE ULTIEME SUMMER GLOW BEHANDELING!
We passen geconcentreerde antioxidanten toe om uw huid stralender, gerevitaliseerd en zichtbaar jonger te maken.
De Skeyndor Power C+ Antiox-Brightening Programme 35%.
Een krachtige vitamine C behandeling met Gua Sha Massage (90 minuten)

WAT ZIJN DE KRACHTEN VAN VITAMINE-C?
Vitamine C is een krachtige antioxidant die in staat is om schadelijke vrije radicalen te neutraliseren. Denk aan externe factoren zoals zonlicht, roken, verkeerde voeding en stress. Deze vrije radicalen tasten onze DNA aan en beschadigen collageen- en elastine vezels (nodig voor de versteviging en elasticiteit van onze huid). Een antioxidant zoals vitamine C bestrijdt de oxidatie door met de vrije radicalen te reageren. Zo worden ze onschadelijk gemaakt. Daarom werkt vitamine C perfect voor het stimuleren van collageen en het vergroten van de stevigheid en elasticiteit van onze huid. Het voorkomt en verzacht ook rimpels!
Verder helpt vitamine C om onze teint te verhelderen en vervaagt donkere vlekken (hyperpigmentaties).
Kortom, genoeg redenen om vitamine C toe te voegen aan je huidverzorgingsroutine!

DE GUA SHA BEHANDELING

Wat zijn de voordelen van Gua Sha voor het gezicht?

  • Vermindert rimpels
  • Stimuleert aanmaak van collageen
  • Verhoogt versteviging van de huid door de huidweefsel te liften
  • Helpt het afvoeren van afvalstoffen (toxinen) en verhoogt de stofwisseling

De Gua Sha methode is een eeuwenoude schraaptechniek afkomstig uit Azië. Dit ritueel wordt uitgevoerd met Jade edelstenen die sinds de 7e eeuw worden gebruikt in de oosterse geneeskunde. Jade stenen bieden namelijk vele gezondheidsvoordelen. Jade heeft kalmerende eigenschappen en helpt afvalstoffen in het lichaam af te voeren. De Gua Sha methode voor het gezicht is net iets anders dan die voor het lichaam. Hier ligt de focus niet zo zeer op het schrapen van de huid tot het rood wordt maar puur voor het stimuleren van het weefsel, herstellend en verstevigend effect.

UNIEKE COMBINATIE
Wat maakt de Skeyndor Power C+ Brightening Antioxidant Treatment zo bijzonder?

De combinatie van moderne behandelingsmethode en oude massage technieken! Deze behandeling van Skeyndor bevat naast een hoge dosis vitamine C (25% vitamine C derivaat) ook nog eens 2 superfruits! Granaatappel en Acai extract vullen vitamine C perfect aan en versterken elkaars werking. Zo wordt de antioxidant nog meer in zijn werking ondersteund en zorgt ervoor dat de vitamine C langer in de huid behouden wordt.


Een brightening behandeling zou geen brightening behandeling zijn zonder een goede ‘verhelderend massage ritueel’ volgens de Ayuverda filosofie. Geïnspireerd op het element vuur. Dit is een traditionele Indiase geneeswijze. De voordelen van deze massage zijn ontgiftend, stimulerend, kalmerend en liftend.
Daarna wordt er gemasseerd met edelstenen van Jade volgens de Gua Sha methode.
De behandeling wordt afgesloten met een speciaal beschermende crème (maansteen) die de teint egaliseert en bevat SPF20. Deze geeft overdag de huid een energie boost en vitaliteit.
Het resultaat? De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaler!

RESULTATEN
Hoe heb ik zelf deze behandeling ervaren?
Deze vitamine C behandeling behoort tot mijn favorieten! Naast dat het heerlijk ontspannend en verwikkend is, knapt mijn huid er altijd zo van op. Een ware boost voor je huid en de glow die je erna krijgt blijft zeker 2 dagen zichtbaar. Zelf heb ik een vrij gevoelige huid. Ik heb een gecombineerde huidtype (normaal tot vet) die zo nu en dan onzuiverheden heeft. Omdat deze behandeling ook geschikt is voor de huid met vergrote poriën voel ik na de behandeling een merkwaardig verschil. Ondanks de glow voelt mijn huid toch in balans en zeer gehydrateerd. Daarom is deze behandeling ook perfect voor wanneer je terug komt van je zomervakantie. Door de zon raakt je huid namelijk gedehydrateerd (vochtarm). Deze Power C+ behandeling en huidverzorgingslijn van Skeyndor is daarom ook zeer geliefd en het meest populaire!

AFSPRAAK MAKEN
Overtuigd en benieuwd geworden naar deze behandeling? Bel ons op voor een afspraak of kijk op onze online agenda via onze website om online je afspraak te maken!

  • Klik op Afspraak Maken hieronder
  • Kies Diensten: Gezichtsbehandelingen
  • Skeyndor Power C+ Brightening Antioxidant Treatment
  • Kies een datum en tijdstip

Heeft u nog vragen?
0412-488916
info@holahermosa.nl

Leave a Comment