Site Logotype

4-Fasen Treatment

Een droge, doffe, vette, ancé of ouder wordende huid? Elke behandeling wordt op maat gemaakt op basis van uw huidconditie en huidwensen.
Huidverbeterend volgens de IK SKIN Perfection 4-Fasen behandelmethode.

Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van je huid verstoren. Hierdoor kan de huid last krijgen van onzuiverheden, droog worden of geïrriteerd raken. Wij werken daarom volgens het unieke 4-Fasen Reset programma. Hiermee resetten, herstellen, stimuleren we de huid en verkrijgen én behouden we zichtbare huidverbetering. Wij begeleiden je graag in 4 fasen naar doeltreffende huidverbetering!

  • 4 Fasen Programma

Elke fase heeft haar eigen unieke resultaat en in elke fase wordt de huid klaargestoomd voor de volgende fase. Een volgende fase kan pas ingezet worden als de huid hieraan toe is. Zichtbare huidverbetering creëren we door samen met jou te kiezen voor de juiste producten op de juiste momenten. Tijdens de verschillende behandelingen wordt er veel aandacht besteed aan de huidanalyse.

KIES UIT: BASIC (60 min) – COMPLETE (75 min)– DELUXE (90 min)

FASE 1 – Reset your skin
Ook al lijkt de huid nog zo gezond, toch is het belangrijk om de huid terug te brengen naar haar natuurlijke huidconditie en huidflora. Tijdens Fase 1, de unieke Reset fase, wordt je huid weer in balans gebracht en het immuunsysteem van de huid hersteld.

FASE 2 – Let’s repair
In Fase 2 gaan we je huid herstellen. We bouwen het conditieniveau van je huid verder op. Dit doen we door de huid dieper te reinigen de huidconditie optimaliseren en de huid van ook van binnenuit te verzorgen.

FASE 3 – Renewed effects
In Fase 3 zul je merkbare resultaten zien doordat huidproblemen en huidwensen doelgericht worden aangepakt. We gaan aan de slag met hooggeconcentreerde krachtige serums.

FASE 4 – Maximum results
In Fase 4 gaan we voor blijvende doeltreffende huidverbetering door gebruik te maken van fruitzuren en huidoliën. De krachtige fruitzuren en huidoliën meng je met alle IK Skin Perfection cosmeceuticals en zorgen direct voor resultaat.

Kies binnen de fase uit drie behandelmethodes

Na het kennismakingsbehandeling gaan we verder met het toepassen van de 4-Fasen treatments die we samen tijdens de kennismakingsbehandeling hebben besproken. Dit bepalen we op basis van uw huidconditie en huidwensen.
U heeft nu een keuze uit 3 behandelingsduur.

De BASIC program is een 45-60 minuten durende gezichtsbehandeling zonder massages. Dit is een compacte en doelgerichte huidverbeterende behandeling van zorg en aandacht.

€60 | Zonder Massages

De COMPLETE program is een 75 minuten durende huidverbeterende behandeling waarbij je volledig tot rust komt en optimale ontspanning zult ervaren. Inclusief welkomstritueel en Healthy Reset massage.

€75 | Inclusief Welkomstritueel en Healthy Reset Massage

De DELUXE program is een ultieme ontstressende behandeling waarbij we jou laten genieten van prachtige massages en effectieve huidverbetering op gezonde wijze. Met welkomstritueel, Healthy Reset massage, oor-, hoofdhuid- en handmassage. Deze behandeling duurt 90 minuten.

€85 | Inclusief Welkomstritueel, Healthy Reset Massage, Oor-, Hoofdhuid- en Handmassage

De Mix It is erop gericht de perfecte huidconditie te behouden en de huid op de juiste manier te beschermen tegen weersinvloeden, UV-straling en huidveroudering. De huid wordt op een ontspannen en effectieve wijze behandeld met de Mix It Oil Infusions, die zorgen voor een heerlijke, zachte geursensatie en een behandeling vol luxe, comfort en welbehagen.
Ook gaan we behandelen met fruitzuren. Fruitzuren hebben een intensieve werking op de huid, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt. De krachtige fruitzuren en huidoliën meng je met alle IK Skin Perfection cosmeceuticals en zorgen direct voor resultaat.

€95 | Luxe ontspannende en maximale huidverbeterende behandeling met gebruik van huidoliën en fruitzuren. *Alleen te boeken wanneer de huid al gewend is aan IK Skin producten vanwege intensievere werking.

Heb je een vraag over deze behandeling?

Stuur je vraag via het formulier hieronder en we zullen ons best doen om zsm op jouw bericht te reageren.