DE 4-FASEN TREATMENTS

IK Skin Perfection

Het 4 Fasen Programma is een uniek behandelprogramma die de huid gegarandeerd verbeterd. Elke fase binnen dit programma heeft haar eigen unieke resultaten en behandelingen. Binnen elke fase wordt de huid klaargestoomd voor de volgende fase. Een volgende fase kan pas ingezet worden als de huid hieraan toe is.

Daar waar fase 1 en 2 zorgen voor het juiste evenwicht van je huid, zijn fase 3 en 4 krachtig in het behalen van zichtbare resultaten voor je huid. In fase 3 wordt er gewerkt met krachtige serums. De serums zijn hoog geconcentreerd, zitten boordevol vitaminen, anti-oxidanten en werken bijzonder doeltreffend en effectief. Door de lage pH waarde dringen de serums door in de dieper gelegen huidlagen en voeden zo de huid van binnenuit, waardoor je gegarandeerd verbetering van je huid gaat zien. In fase 4 wordt gewerkt naar blijvende en maximale huidverbetering door gebruik te maken van fruitzuren en huidoliën. Deze daadkrachtige acids en oliën zijn te mengen met alle IK Skin Perfection producten en zorgen direct voor resultaat!

In 4 Fasen naar maximale huidverbetering!
4-FASEN RESET TREATMENTS:

Fase 1
RESET

Fase 2
REPAIR

Fase 3
RENEWED EFFECTS

Fase 4
MAXIMUM RESULTS


FASENPROGRAMMA


FASE 1
RESET PROGRAM

Tijdens deze fase wordt er veel aandacht besteedt aan de huidanalyse en wordt met specialistische kennis uw huidconditie bepaald. Op basis hiervan zal er een professioneel behandel- en thuisverzorgingsprogramma worden opgesteld.


Basic €60
60 min.

Complete €75
75 min. 

Deluxe €90
90 min. 


FASE 2
REPAIR PROGRAM

Het Repair Program is een intensiever behandel- en thuisverzorgingsprogramma waarbij uw huid hersteld wordt. We bouwen het conditieniveau van uw huid verder op. Dit doen we door de huid dieper te reinigen en met behulp van ondersteunende producten optimaliseren we de huidconditie en bouwen de samen met u uw huid stap voor stap op.


Basic €60
60 min.

Complete €75
75 min.

Deluxe €90
90 min.


FASE 3
RENEWINGPROGRAM

Heeft u last van een droge huid? Acne? Couperose? Pigmentatie? U zult in deze fase merkbare resultaten gaan behalen. Uw huid wordt intensief behandeld met de unieke serums voor een maximaal resultaat. Deze hoogwaardige serums zijn erop gericht om uw specifieke wensen te behandelen of problemen zoals pigmentvlekken, huidveroudering, couperose en acne te verhelpen of te verminderen. Deze fase verbetert de huidkwaliteit en zorgt voor een zijdezachte en intensief verzorgde huid.


Basic €75
75 min.

Complete €90
90 min.

Deluxe €105
105 min.


FASE 4
MAXIMUM RESULTS

In fase 4 gaan we voor blijvende maximale huidverbetering door gebruik te maken van huidoliën en fruitzuren.

De huid wordt op een ontspannen en effectieve wijze behandeld met de Mix It Oil Infusions, die zorgen voor een heerlijke, zachte geursensatie en een behandeling vol luxe, comfort en welbehagen.


Mix It Basic €75
75 min.

Mix It Complete €90
90 min.

Mix It DeLuxe €110
105 min.

Kies binnen de fase uit drie behandelmethodes:

Basic Program
Compacte en doelgerichte huidverbeterende behandeling (excl. massages).
60 tot 75 minuten
Complete Program
Met welkomstritueel en Healthy Reset massage.
75 tot 90 minuten
DeLuxe Program
Met welkomstritueel, Healthy Reset massage, oor-, hoofdhuid- en handmassage.
90 tot 105 minuten

Wilt u graag van tevoren advies? Bel of mail ons!
0412-488916
info@holahermosa.nl