DE 4-FASEN TREATMENTS

IK Skin Perfection

Het 4 Fasen Programma is een uniek behandelprogramma die de huid gegarandeerd verbeterd. Elke fase binnen dit programma heeft haar eigen unieke resultaten en behandelingen. Binnen elke fase wordt de huid klaargestoomd voor de volgende fase. Een volgen de fase kan pas ingezet worden als de huid hieraan toe is.

Daar waar fase 1 en 2 zorgen voor het juiste evenwicht van je huid, zijn fase 3 en 4 krachtig in het behalen van zichtbare resultaten voor je huid. In fase 3 wordt er gewerkt met krachtige serums. De serums zijn hoog geconcentreerd, zitten boordevol vitaminen, anti-oxidanten en werken bijzonder doeltreffend en effectief. Door de lage pH waarde dringen de serums door in de dieper gelegen huidlagen en voeden zo de huid van binnenuit, waardoor je gegarandeerd verbetering van je huid gaat zien. In fase 4 wordt gewerkt naar blijvende en maximale huidverbetering door gebruik te maken van fruitzuren en huidoliën. Deze daadkrachtige acids en oliën zijn te mengen met alle IK Skin Perfection producten en zorgen direct voor resultaat!

In 4 Fasen naar maximale huidverbetering!
4-FASEN RESET TREATMENTS:

  • Fase 1: Reset
  • Fase 2: Repair
  • Fase 3: Renewed Effects
  • Fase 4: Maximum Results

Kies binnen de fase uit drie behandelmethodes:

Basic Program:
Een compacte en doelgerichte huidverbeterende behandeling van zorg en aandacht.
Het Basic Program varieert per fase van 60 tot 75 minuten.

Complete Program:
Een huidverbeterende behandeling waarbij je volledig tot rust komt en optimale ontspanning zult ervaren. Inclusief welkomstritueel en Healthy Reset massage.
Het Complete Program varieert per fase van 75 tot 90 minuten.

Deluxe Program:
De ultieme ontstressende behandeling waarbij we jou laten genieten van prachtige massages en effectieve huidverbetering op gezonde wijze. Met welkomstritueel, met Healthy Reset massage, oor-, hoofdhuid- en handmassage.
Het DeLuxe Program varieert per fase van 90 tot 105 minuten.