Site Logotype
Slide

Blooom Scented Set

Laat je betoveren door deze overheerlijke geursensatie voor in huis! Inclusief luxe IK Toilettas.

3 redenen waarom een geurkaars het ultieme kerstcadeau is:

De feestmaand is dé maand bij uitstek om te zorgen voor wat extra gezelligheid in huis. Met een kleedje op de bank, kaarsjes aan… heerlijk! En dan het liefst een heerlijke geurkaars. Wist je dat er veel meer voordelen zijn aan het branden van een geurkaars dan alleen een prettige geur? Wij vertellen je graag 3 hele fijne voordelen. Voor jezelf… óf voor je familie of vrienden!

1. Sfeer
Het branden van een geurkaars kan de ruimte nét wat meer sfeer en warmte geven. Ideaal dus voor  een gezellig kerstdiner met familie of vrienden!

2. Effect van de geur
Er zijn veel verschillende geurkaarsen verkrijgbaar. Sommige geuren zijn heel specifiek en andere geuren veroorzaken bij veel mensen hetzelfde effect. Een geurkaars met rozemarijn werkt bijvoorbeeld goed tegen stress. Wil je juist wat meer concentratie en focus? Dan is een geurkaars met groene munt een uitstekende keuze.

De Enchanting Blushy Candle van IK Skin Perfection zorgt voor rust in huis. Het sprankelende bloemige parfum betovert je met de frisheid van citroen, de zachtheid van wilde orchidee en de warmte van pioenrozen. Na een druk jaar is het heerlijk om het jaar af te sluiten met fijn gevoel in huis. Dat gun je iedereen!

3. Mentale gezondheid
De donkere dagen in december kunnen invloed hebben op je gemoedstoestand. Het is bewezen dat geurkaarsen een positieve invloed hebben op stress, angst en een depressieve stemming. De geur van kaarsen stimuleert dat deel van je hersenen dat verantwoordelijk is voor het geheugen en jouw emoties. Hormonen als serotonine en dopamine worden op zo’n moment meer aangemaakt. Deze hormonen zorgen voor een gelukkiger gevoel. Veel mensen kunnen dat aan het einde van het jaar wel gebruiken!

Bijzondere geurbeleving met de ROOOTS Perfume Pouch

Ben je niet zo van de geurkaarsen, maar wil je wél die heerlijke geur in huis? De ROOOTS Perfume Pouch is dan ideaal voor jou! Geen kaars, maar een geparfumeerd buideltje dat wekenlang ruikt naar donkere orchideeën en zeer rijke specerijen die in betoverende harmonie zijn met citrus-accenten. Een bloemrijke geursensatie!

 

Tip!

Speciaal voor kerst hebben we een mooie set samengesteld: naast de BLOOOM Enchanting Blushy Candle ontvang je de ROOOTS Perfume Pouch én de luxe IK Toilettas! Maak het cadeau helemaal persoonlijk met een lieve boodschap op het leuke wenskaartje dat je bij de set ontvangt!