Site Logotype
Contact

✆ 0412 488 916
✉ info@holahermosa.nl

Openingstijden

Maandag: 13:00 — 19:00
Dinsdag: 10:00 — 17:00
Donderdag: 10:00 — 17:00

Adres

Julianastraat 3
5384 KG, Heesch
Noord-Brabant, NL

Neem Contact Met Ons Op!

Stuur een bericht via het formulier hieronder en we zullen ons best doen om zsm op jouw bericht te reageren.

  Bedrijfsinformatie

  Mocht u verhinderd zijn, gelieve 24 uur van te voren door geven. Bij annulering na 24 uur ben ik genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te brengen. Hartelijk dank!

  PRIVACYVERKLARING VAN HOLA HERMOSA Beauty Salon & Huidverzorging 2021

  Deze Privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die Hola Hermosa verwerkt van haar klanten.

  Indien je klant wordt van Hola Hermosa, of om een andere reden persoonsgegevens aan Hola Hermosa verstrekt, geef je uitdrukkelijk toestemming om je persoonsgegevens in lijn met dit Privacyverklaring te verwerken. Hola Hermosa adviseert je om de Privacyverklaring door te lezen en te bewaren voor eigen administratie.

  1. Verantwoordelijke
  Verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is:
  Hola Hermosa, Julianastraat 3, 5384 KG Heesch KvK 69274657.
  De salon is bereikbaar via info@holahermosa.nl of telefoonnummer: 0412-488916.

  2. Welke gegevens verwerkt Hoa Hermosa en voor welk doel?
  2.1 De volgende persoonsgegevens verwerkt:
  a) voor- en achternaam, geboortedatum
  b) adresgegevens eventueel postadres (indien nodig)
  c) telefoonnummer,  e-mailadres,
  d) Eventuele gezondheidsgegevens via huiddiagnose/intakeformulier
  e) Voor – en na foto’s

  2.2 Hola Hermosa verwerkt de in sub 2.1 genoemde persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:
  a) jouw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres wordt gebruikt voor contact over afspraken en de eventuele annulering daarvan,
  b) jouw naam, adresgegevens en telefoonnummer wordt gebruikt voor het versturen van uitnodigingen en informatie over diensten en activiteiten van Hola Hermosa;
  c) Jouw gezondheidsgegevens worden gebruikt in de voortgang van de behandelingen om deze te monitoren.
  d) Voor- en na foto’s van huidproblemen worden gebruikt om de voortgang van de behandeling te monitoren. Voor- en na foto’s van huid, nagels, makeup en wenkbrauwen worden gedeeld op Social Media (in overleg met de klant).

  E-mail berichtgeving
  Hola Hermosa gebruikt jouw naam en e-mailadres om jou haar e-mail nieuwsbrief met informatie over  activiteiten, diensten en andere interessante informatie over het lidmaatschap van Hola Hermosa.  Afmelding voor deze mailings is te allen tijde mogelijk via de afmeldlink onderaan de mailing.

  3. Bewaartermijnen
  Hola Hermosa verwerkt en bewaart jouw persoonsgegevens tot het moment dat jij verzoekt de gegevens te verwijderen. Aansluitend  worden de persoonsgegevens vernietigd.

  4. Beveiligingsmaatregelen en bewerkers
  4.1 Ter bescherming van jouw persoonsgegevens heeft Hola Hermosa passende    technische en organisatorische maatregelen getroffen.

  4.2 Voor de verwerking van de persoonsgegevens maakt Hola Hermosa  gebruik van diensten van derden, zogenaamde verwerker. Met de verwerker hebben wij een verwerkersovereenkomst.

  5.Inzagerecht, verwijdering en vragen klachten
  5.1 Via de eigenaresse van Hola Hermosa kan je een verzoek indienen om jouw persoonsgegevens in te zien, te ontvangen, te wijzigen of te verwijderen. Hola Hermosa zal jouw verzoek in behandeling nemen en je, binnen een maand na ontvangst hierover informeren

  5.2 Indien je bezwaar wilt maken tegen de (verdere) verwerking van je persoonsgegevens als bedoeld in artikel 2, kan je eveneens contact opnemen met de eigenaresse.

  5.3 Indien je klachten hebt over de wijze waarop Hola Hermosa jouw persoonsgegevens verwerkt of jouw verzoeken behandelt, kan je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgevens.

  5.4 Eventuele andere vragen of opmerkingen over dit Privacyverklaring kunnen worden gericht aan de  eigenaresse van Hola Hermosa via info@holahermosa.nl of telefoonnummer: 0412-488916.

  6. Wijzigingen
  Deze Privacyverklaring kan worden gewijzigd. De wijzigingen worden via de website bekend gemaakt. Wij adviseren jou om regelmatig het Privacyverklaring te bekijken op www.holahermosa.nl.