Site Logotype

SHOP

EXCM Serum+

Art.nr. K781
€39.90
huidherstellende crème 50ml
Op voorraad
1
Productgegevens


EXCM SERUM+ is een huidopbouwend en huidbarrièreversterkend serum met een luchtige samenstelling die snel door de huid wordt opgenomen.


EXCM Serum+ is een huidopbouwend en huidbarrièreversterkend serum met een luchtige samenstelling die snel door de huid wordt opgenomen. Het vermindert direct roodheid en jeuk en verzacht de geprikkelde, extreem gevoelige, droge en geïrriteerde huid. Geschikt voor de extreem gevoelige, droge, ruwe, geïrriteerde, jeukende, schilferige en rode huid. Het EXCM Serum+ kan volkomen veilig gebruikt worden door alle leeftijdsgroepen en is zelfs geschikt voor de meest kwetsbare babyhuid. Opgebouwd uit huideigen en huididentieke ingrediënten. Ook bij langdurig gebruik veilig zonder bijwerkingen. Een veilig en gezond alternatief voor de bestaande medicinale producten met hydrocortison.


TIP! Combineer met de EXCM CREAM+ voor de beste aanpak.


HUIDCONDITIE: Geschikt voor de extreem gevoelige, droge, ruwe, geïrriteerde, jeukende, schilferige en rode huid. Het EXCM SERUM+ kan volkomen veilig gebruikt worden door alle leeftijdsgroepen en is zelfs geschikt voor de meest kwetsbare babyhuid.


Tips: Bij hevige stress of roodheid combineert u de CREAM+ met het EXCM SERUM+. Voordat de CREAM+ wordt aangebracht, laat u het EXCM SERUM+ opnemen door de huid.


Gebruik: Breng het serum minimaal iedere ochtend en avond aan op het gereinigde, extreem gevoelige gebied. Bij jeuk gebruikt u het vaker. Combineer met de EXCM CREAM+ voor de beste aanpak. Wanneer de aangetaste plek hersteld is, blijft u het serum gedurende één maand, één keer per dag gebruiken.

Resultaat:

  • Vermindert direct roodheid
  • Vermindert jeuk aanzienlijk
  • Verzacht de huid
  • Verhoogt de huidweerstand
  • Herstelt de aangetaste huid
  • Vermindert huidirritatie


Huidtype: Gevoelige / Gestreste huid, Jonge huid, Vochtarme huid, Rijpe huid, Droge huidBewaar dit product voor later