Site Logotype

SHOP

Peelings - Scrubs - Acids/Fruitzuren


WAT DOET EEN PEELING VOOR DE HUID?

Een peeling werkt huidverjongend. Een peeling verwijderd dode huidcellen en activeert de doorbloeding, waardoor de celvernieuwing wordt gestimuleerd. Met 1 a 2 maal per week peelen van de gezichtshuid pak je oppervlakkige rimpeltjes, acnelittekens of pigmentvlekken effectief aan. Een peeling zorgt dat in de diepere huidlagen de productie van collageen- en elastinevezels wordt geactiveerd, waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt. Hierdoor wordt een stralende en frisse huid zichtbaar.

Bij een peeling wordt de huid behandeld met een hoge concentratie van een zuur, ook wel acid genoemd, op basis van glycolzuur of salicylzuur. Deze zuren zijn afkomstig van natuurlijke bronnen; salicylzuur uit wilgenbast en glycolzuur uit rietsuiker. Beide zuren hebben een eigen specifieke werking en eigenschappen.

Fruitzuren van IK Skin Perfection zijn natuurlijke organische zuren en hebben een diepreinigende werking. Fruitzuren hebben een intensieve werking op de huid. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt. De Acid Infusions (fruitzuren) maken jouw huid iets dunner waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt! De krachtige fruitzuren meng je met alle IK Skin Perfection cosmeceuticals en zorgen direct voor resultaat.