Site Logotype

SHOP

SILKY ORGANIC RECOVER BOX - HIGHLY SENSITIVE SKIN

Art.nr. K821
€39.95
DÉ BEAUTY GIFTBOX VOOR DE ZEER GEVOELIGE HUID
Op voorraad
1
Productgegevens

De Silky Organic Recover Box is een prachtige giftbox met eerlijke en natuurlijke beautyproducten. Wij zijn enorm blij en trots dat onze mooie giftbox, Professional Beauty Product of the year 2019 is geworden! Waarom hebben we gewonnen? De producten in deze giftbox kunnen veilig en zorgeloos cadeau gegeven worden en zijn geschikt voor vrouwen en mannen van wie de huid door chemo, bestraling of intensieve medicatie is beschadigd. Nooit eerder was er huidzorg specifiek ontwikkeld ontwikkeld voor deze groep mensen. Voor mensen met een zeer gevoelige huid is de Silky Organic Recover Box - Highly Sensitive Skin beschikbaar. Welke giftbox je ook geeft, de Silky Organic Recover Box is een schitterend cadeau dat raakt.

Chemotherapie heeft een grote invloed op de kwaliteit van de huid. Klachten als een droge, pijnlijke, schilferige huid komen vaak voor. Ook pukkeltjes en onzuiverheden die moeilijk genezen kunnen door chemotherapie veroorzaakt worden. Het is zo belangrijk dat je goed voor jezelf, en dus ook voor je huid, zorgt in deze periode!

IK Skin Perfection ontwikkelde speciaal voor vrouwen in periode van zwaar medicijngebruik de Silky Organic Recover Box; een prachtige giftbox met eerlijke, natuurlijke verzorgingsproducten om de huid te ondersteunen. In 2019 werd deze box door de vakjury verkozen tot Professional Beauty Product of the Year 2019; dé award in de professionele branche voor cosmeticamerken.

Welke producten vind je in de Silky Organic Recover Box?
SILK+: Een milde reiniging voor dagelijks gebruik
RECOVER+: Een kalmerende huidherstellende 24H crème
DE-ITCHY+: Beschermende en huidherstellende olie
LIP+: Een milde, verzorgende vegan lipbalsem

Bewaar dit product voor later