“Blijf niet lopen met huidklachten. Bij de IK SKIN – MEDICAL SKINCARE SPECIALIST ben je altijd welkom!”


De meeste mensen realiseren zich niet dat tijdens zware lichamelijke ziektes (zoals bijvoorbeeld kanker) er problemen kunnen optreden met de huid. Je bent niet de enige. Wij vinden dat huidzorg bij bijvoorbeeld kanker een onderwerp is dat tot nu toe niet de aandacht heeft gekregen die het nodig heeft. Daarom willen we hier bij Hola Hermosa zeker voor deze groep mensen klaar staan.

Sinds December 2020 is schoonheidsspecialiste Harilyn een gediplomeerd IK Medical Skincare Specialist. Getraind door het merk IK Skin Perfection: het enige cosmeticamerk in Nederland dat wordt geadviseerd door artsen bij intensieve medische behandelingen zoals chemokuren en bestralingen.


WAT KAN EEN ‘IK SKIN – MEDICAL SKINCARE SPECIALIST’ VOOR JOU BETEKENEN?

Een IK Medical Skincare Specialist heeft kennis van huidzorg bij huidaandoeningen (bijv. eczeem, extreem gevoelige huid) en huidzorg bij kanker. De gezichtsbehandelingen zijn dan ook speciaal afgestemd op jouw huid. Wij geven advies voor thuisgebruik van producten en over voeding en lifestyle bij medicatie. Ook bieden we steun op dit gebied tijdens de meest kwetsbare momenten in jouw leven. Want juist tijdens deze zware periode begrijpen we dat je even geen patiënt wilt voelen.

Gedurende chemotherapie, bestraling en gebruik van andere intensieve medicatie gebeurt er veel met de huid. Je kunt last krijgen van neveneffecten op de huid (pH waarde en huidflora is uit balans, huid is droog en jeukerig). De huid heeft daardoor speciale aandacht en rust nodig. Als er op tijd gestart wordt met het op de juiste manier verzorgen en beschermen van de huid kan er aan de neveneffecten vaak iets gedaan worden.

WELKE BEHANDELMETHODE WORDT ER TOEGEPAST?

Voorafgaand van de behandeling starten we met een huidanalyse en wordt er tijd en aandacht besteed aan een aantal specifieke “medical research” vragen. Dit is belangrijk zodat we weten waar we tijdens de behandeling rekening mee moeten houden.

De Medical Reflex Treatment is een unieke behandelmethode waarbij de Facial Reflex Massage (gebaseerd op de oosterse zienswijze ) centraal staat. Het is veilig, zeer aangenaam en ontspannend! We focussen op het herstel en het behandelen van eventuele problemen die zijn ontstaan als gevolg van de behandeling (chemo, bestraling etc.).

Het belangrijkste wat we voor de huid kunnen doen is de huid zoveel mogelijk kalmeren en beschermen door huidverzorgingsproducten te gebruiken zonder belastende toevoegingen. De verdraagzaamheid van de huid gaat tijdens medische behandelingen namelijk sterk achteruit.

Deze behandeling kan symptomen zoals pijn, spanning, stress, vermoeidheid en depressie verminderen. En tijdens chemo, bestraling of hormoontherapie kunnen de behandelingen ter ontspanning en/of huidondersteuning dienen.

Ook zorgt deze behandeling voor een energieboost! En is daarom ook geschikt voor mensen met een verminderde weerstand, mensen die tegen een burn-out zitten of veel stress hebben of voor mensen met een hele gevoelige huid.


GUN JIJ JEZELF – OF IEMAND DIE JE LIEF HEBT – EEN MOMENT VAN GELUK?

Wat geef je aan iemand die de diagnose kanker heeft gekregen of al langere tijd ziek is? Je wilt een cadeau geven dat ertoe doet, dat iemand raakt. Een duurzaam en zinvol geschenk waarbij de ontvanger centraal staat. De Silky Organic Recover Box is prachtig vormgegeven en bevat producten die veilig en zorgeloos cadeau gegeven kunnen worden. De giftbox is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. Door het geven van de giftbox aan een ander, geef je de ander een stukje zelfvertrouwen terug. Of de Medical Kit+ met producten die veilig te gebruiken zijn bij vormen van kanker die hormoongevoelig zijn (phyto-oestrogeen vrij).


DE MEDICAL KIT+

Bij behandeling met bestraling mogen uw producten geen Phyto-oestrogeen bevatten (zoals onder andere Aloë vera) en behandeling verstorende bestanddelen.
Speciaal voor de extreem gevoelige huid heeft IK Skin Perfection de MEDICAL KIT samengesteld. Deze kit bevat drie producten die perfect in te zetten zijn met intensieve medicatie, chemotherapie en zelf met bestraling:

SILK+ Milde en ultrazachte 3-in-1 reiniging | Full Size
RECOVER+ Huidherstellende 24H crème | Full Size
DE-ITCHY+ Olie voor de gevoelige (hoofd)huid | Full Size

Medical Kit+


DE SILKY ORGANIC RECOVER BOX

De Silky Organic Recover Box is prachtig vormgegeven en bevat producten die veilig en zorgeloos cadeau gegeven kunnen worden. De giftbox is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden.
Deze box is voor de door zware medicatie aangetaste huid. Of voor de extreem gevoelige huid.

SILK+ 50ml, een milde reiniger
DE-ITCHY+ 15ml, een beschermende en huidherstellende olie
RECOVER+ 15ml, een Kalmerende huidherstellende 24H crème
LIP+ 2,2gr, een milde verzorgende vegan lipbalsem

Silky Organic Recover Box


Wilt u graag van tevoren advies?
Bel of mail ons!
0412-488916
info@holahermosa.nl