MAAK KENNIS MET ‘PURE POWER’
IK Skin Perfection

 

Heb je last van een droge, doffe of juist vette huid? Of ben je de 30 gepasseerd en heb je ineens weer last van Acne of begin je de eerste rimpels te zien? Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van de huid verstoren. Samen gaan we werken om je huid weer in balans te brengen. Maak kennis met de kracht van IK Skin Perfection met de Reset Your Skin Treatment. Na deze eerste kennismaking met IK werken we met het 4 Fasen Resetprogramma om jouw huid in 4 fasen naar maximale huidverbetering te begeleiden. 

HOE WERKT ONZE BEHANDELMETHODE?

1 – De huidanalyse vormt de basis voor de 4 Fasen Behandelmethode. Met specialistische kennis wordt altijd eerst uw huidconditie bepaald. Op basis hiervan zal er een professioneel behandel- en thuisverzorgingsprogramma worden opgesteld en wordt u begeleid door de 4 fasen.

2 – De behandelingen worden met zorg en aandacht samengesteld en volledig afgestemd op de wensen en behoeften van uw huid. Op een uiterst professionele en effectieve manier wordt er samen met u gewerkt aan maximale huidverbetering.

3 – Om het effect van de 4 Fasen Behandelmethode te bevorderen is het zeer belangrijk de huid ook thuis op een juiste manier te verzorgen. We zullen u op deskundige wijze voorzien van een passend productadvies, rekening houdend met uw specifieke wensen!

4. Binnenkort: ‘Power Treatments’ pakken huidproblemen en huidwensen op doeltreffende wijze aan. Prachtige intensieve (kuur)behandelingen gericht op elk huidprobleem of elke huidwens; Acne, Rosacea, Couperose, Eczeem, Pigmentverstoring en Anti-Age. Voor ieder huidprobleem biedt IK u een passende behandeling om tot maximale huidverbetering te komen.


Uw eerste behandeling hier bij Hola Hermosa?
Kies voor deze kennismakingsbehandeling!

4 Fasen Resetprogramma om jouw huid in 4 fasen
naar maximale huidverbetering te begeleiden!


Wil je liever eerst een persoonlijk huidadvies op maat?
Bel of mail ons!

0412-488916
info@holahermosa.nl