Site Logotype

IK Skin Perfection

Pure Power, Truly Natural.

Filosofie

Bewuste Keuzes

Respect, liefde en bescherming voor je huid én de natuur, dat staat bij IK Skin centraal. IK kiest bewust, van ingrediënten tot verpakkingen en productieproces.

Groene Cosmeceutical

Pure organisch huidverzorging met krachtige werkstoffen. Door de hoge dosering actieve werkstoffen en lagere pH-waarden dan cosmetica, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid. 

Gezonde pH-Waarde

De zuurmantel helpt de huid in balans te houden. De pH-waarden in de IK Skin producten zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van de huid. Zo ontstaat een stralende, gladde, gezonde huid én is de huid minder vatbaar voor huidproblemen!

NO-Label

Geen huidonvriendelijke stoffen die de huid onnodig belasten; parabenen, sulfaten, mineralie oliën, paraffine, geur- en kleurstoffen.

Medical Collection

De award-winnende producten uit de Medical Collection zijn de juiste huidverzorgingsproducten, speciaal ontwikkeld voor de behandeling bij chemotherapie en intensieve medicatie.

Dierproefvrij

IK Skin Perfection kiest er bewust voor om haar producten niet te testen op dieren en geen gebruik te maken van ingrediënten die onlangs op dieren zijn getest.

IK SKIN BEHANDEL MENU

Kies hieronder een behandeling voor uitleg.

Huidzorg Bij Kanker

Hulp en advies nodig bij het kiezen van een behandeling?

Vul je gegevens in via het formulier hieronder met je vragen en we zullen ons best doen om zsm op jouw bericht te reageren.