Pure Power, Truly Natural

Let nature be your medicine.

De Filosofie

De huid is het grootste orgaan van het lichaam en verdient aandacht. Net als IK Skin kiest Hola Hermosa ‘BEWUST’. Met respect, liefde en bescherming van en voor de aarde en jouw huid. Zo dragen we samen een steentje bij aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur.

NO-Label

Bij de ontwikkeling van IK Skin Perfection is de natuurlijke conditie en flora van de huid het uitgangspunt. Om een gezonde huid te krijgen en te behouden moet de huid kunnen ademen en niet belast worden met synthetische stoffen en allergenen. Daarom bevatten IK Skin producten 100% pure organische ingrediënten zonder ‘gekke’ toevoegingen. Alle producten van IK Skin zijn voorzien van het NO-label en bevatten geen:
🚫 parabenen
🚫 sulfaten
🚫 minerale oliën
🚫 paraffine
🚫 synthetische geur- en kleurstoffen

pH-Waarde

IK Skin Perfection streeft naar een gezonde en perfecte pH-waarde van de huid, die rond de 5.5 ligt. De zuurmantel helpt de huid in balans te houden. De pH-waarden in de IK Skin producten zijn afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van de huid. Zo ontstaat een stralende, gladde, gezonde huid én is de huid minder vatbaar voor huidproblemen!

Groene Cosmeceutical

IK Skin Perfection werkt alleen met ‘groene cosmeceuticals’. We spreken van cosmeceuticals wanneer de werking van producten tegen de farmaceutische grens aanligt. Door de hoge dosering actieve werkstoffen en lagere pH-waarden dan cosmetica, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid. Reguliere cosmetica beperken zich tot de bovenste dode huidlaag en hebben slechts een verzachtend en verzorgend karakter.

Kies BEWUST

Respect, liefde en bescherming voor je huid én de natuur, dat staat bij IK Skin centraal. Daarom is er bewust gekozen voor duurzame verpakkingen en karton afkomstig van FSC gecertificeerde bedrijven.

Ook is er gekozen voor recyclebaar Resistence Covering Safety Glass. Met dit unieke glas bieden IK Skin producten een wetenschappelijk bewezen langere houdbaarheid. Zo is er minder conserveringsmiddelen nodig in de producten. En dat komt weer ten goede aan een gezonde opbouw van jouw huid! Op deze manier houden we onze Milieu Voetafdruk zo klein mogelijk.

Uiteraard zijn IK Skin producten niet op dieren getest.

Medical

Er toch goed en gezond uitzien, dat is wat je wilt wanneer je zware medicatie, een chemokuur of bestraling ondergaat. Chemotherapie en bestralingen drogen de huid uit en maken de huid vaak schilferig, overgevoelig en geïrriteerd en in sommige gevallen kan de huid gaan jeuken. Het belangrijkste daarbij is om de huid zoveel mogelijk te kalmeren en te beschermen. Speciaal voor deze huiden heeft IK de Medical Collection ontwikkeld.

De medical producten hebben een krachtigere werking dan reguliere cosmetica en tegelijkertijd hebben ze minder bijwerkingen dan medicinale crèmes. Deze zijn zelfs geschikt voor de zeer gevoelige huid.