Uw Schoonheidsspecialiste

Hallo Hermosa!

Van harte welkom!
Hermosa is spaans voor 'schoonheid'.

Mijn naam is Harilyn en ik ben sinds 2017 een gediplomeerd Schoonheidsspecialiste. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Instituut Penso in Nijmegen en de Basisopleiding Dermatologie bij U-Consultancy in Nieuwegein. Beauty en huidverzorging zijn mijn specialiteiten die met passie en zorg worden uitgevoerd. Daarbij bouw ik mijn kennis op het gebied van dermatologie verder uit.

Uiterlijke verzorging draagt bij aan een goed en gezond welzijn. Hola Hermosa is meer dan alleen een plek voor ontspanning en rust. Uw persoonlijke wensen staan bij ons centraal.

U kunt bij ons terecht voor ontspannende en huidverbeterende gezichtsbehandelingen, harsen, brow treatments en visagie. Ook bieden we huidzorg bij kanker en huidaandoeningen aan.

Kwaliteit en professionaliteit staan bij ons op nummer één. Daarnaast kiezen we zorgvuldig de beste beauty merken uit voor in de salon. We hechten grote waarde aan het filosofie achter een merk en waar ze voor staan. Het gebruik van huidvriendelijke ingrediënten en het label dierproefvrij mogen ook zeker niet ontbreken! Bij ons gaat u de ultieme beauty experience ervaren!

Heeft u vragen, stuur ons gerust een bericht door het contact formulier hieronder in te vullen.
Of bel ons even.

Liefs,
Harilyn