Site Logotype
Harilyn, Uw Schoonheidsspecialiste

Hallo Hermosa!

Van harte welkom!
Hola Hermosa is spaans voor ‘hallo schoonheid’.

Mijn naam is Harilyn en ik ben sinds 2017 een gediplomeerd Schoonheidsspecialiste. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Instituut Penso in Nijmegen en de Basisopleiding Dermatologie bij U-Consultancy in Nieuwegein.
En sinds December 2020 ben ik een IK Medical Skincare Specialist. Getraind door het merk IK Skin Perfection: het enige cosmeticamerk in Nederland dat wordt geadviseerd door artsen bij intensieve medische behandelingen zoals chemokuren en bestralingen.

Ik vind het heerlijk om mensen hun natuurlijke schoonheid te laten shinen! En samen te werken met mijn cliënten aan het behalen van de beste resultaten op gebied van beauty en huidverbetering. Ik help en ondersteun je graag in dit mooie avontuur en werk op maat want ik geloof niet in een “one size fits all” denkwijze.

Heb je een huidprobleem? Of heb je een beauty gerelateerde vraag of advies nodig? Aarzel niet, ik maak hier graag tijd voor en samen gaan we overleggen over wat het beste voor je is!

Kwaliteit en professionaliteit staat absoluut op nummer één! Daarom kiest Hola Hermosa zorgvuldig de beste beauty merken uit voor in de salon en hecht grote waarde aan het filosofie achter een merk en waar ze voor staan. Producten met huidvriendelijke ingrediënten, duurzaamheid en dierproefvrij!

Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor je huidprobleem, professioneel advies of gewoon lekker wilt ontspannen… Bij ons ga je de ultieme beauty experience ervaren!

Heb je vragen? Stuur gerust een bericht door het contact formulier hieronder in te vullen. Of bel even: 0412-488916.

Wil jij ook de Hermosa beleving en uistraling? 
Je bent van harte welkom <3

Veel Liefs, Harilyn

Neem contact met ons op!

Stuur een bericht via het formulier hieronder en we zullen ons best doen om zsm op jouw bericht te reageren.