Site Logotype

Reset Your Skin Treatment

Maak kennis met de IK Huidspecialist en de Reset Your Skin Treatment! Samen brengen we jouw huid naar een topniveau. Want een gladde stralende huid, dat is het resultaat dat jij je toewenst.

Met de IK-producten thuis, de behandeling in de salon en niet te vergeten, gezonde voeding, behalen we samen het beste resultaat. Ervaar op een ontspannende manier hoe we de huid voor jou kunnen laten werken. Het resultaat: maximale huidverbetering!

Lees hieronder over de voordelen en inhoud van deze kennismakingsbehandeling.

  • Reset Your Skin Treatment

Kennismakingsbehandeling Incl. Thuisproducten

Komt u voor de eerste keer voor een gezichtsbehandeling? Dan adviseren we u de Reset Your Skin behandeling. U krijgt een uitgebreide huidanalyse. Met specialistische kennis wordt altijd eerst uw huidconditie bepaald. Op basis hiervan zal er een professioneel behandel- en thuisverzorgingsprogramma worden opgesteld en wordt u begeleid door de 4 fasen.

Na de behandeling krijgt u producten mee naar huis zodat u thuis de juiste huidverzorging kunt voortzetten. Een full size 24H crème voor thuis, afgestemd op jouw huidtype. En de Reset Skincare Box (t.w.v. €39,95) met alle producten die je nodig hebt om je huid terug te laten keren naar haar natuurlijke basis!

ONTVANG DRIE VOORDELEN VOOR MAAR €84,95!

1. Boek nu een kennismakingsbehandeling RESET YOUR SKIN

Het beste resultaat om jouw huidadvies of huidprobleem aan te pakken bereik je thuis en in de IK salon. Ik help jou met professionele huidbehandelingen om je huid eens in de 6 weken een extra boost te geven. Zo wordt jouw huidwens of huidprobleem op de meest effectieve wijze aangepakt.

2. Ontvang GRATIS de basis van je thuisverzorging: een goede (fullsize!) 24H crème…

Een goede 24H crème voor thuis, afgestemd op jouw huidtype, is de basis en maakt jouw thuisverzorging af!
• Hyamax+ (Normaal/Gecombineerde huid)
• Ahamax+ (Vette huid)
• Recover+ (Gevoelige huid)
• Relift+ (Rijpe huid)

3. Én ontvang de RESET SKINCARE BOX t.w.v. € 39,95 GRATIS!
Alle producten die je nodig hebt om je huid terug te laten keren naar haar natuurlijke basis zitten in deze box! De Reset Skincare box bevat:
• SILK+ Zeer milde reiniging
• SCRUB+ 3-in-1 lysing, peeling en scrub in één
• HYALURON+ Hydraterend serum
• DOUBLE+ Kalmerend en voedend gezichtsmasker

Heb je een vraag over deze behandeling?

Stuur je vraag via het formulier hieronder en we zullen ons best doen om zsm op jouw bericht te reageren.