Welkom bij Hola Hermosa, uw schoonheidssalon in Heesch

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon in Heesch? Dan bent u van harte welkom bij Hola Hermosa. Hermosa is het Spaanse woord voor schoonheid en dat is ook wat wij onze klanten graag laten ervaren. U als klant staat bij ons centraal en wij vinden het dan ook belangrijk dat u tevreden naar huis toe gaat. Het werken aan uw uiterlijke verzorging draagt namelijk bij aan een gezond en goed welzijn. Zit u even niet zo lekker in uw vel of wilt u graag een momentje voor uzelf? Boek dan snel uw afspraak in onze schoonheidssalon in Heesch.

Schoonheidssalon in Heesch laat u genieten van uiterlijke verzorging

Bij onze schoonheidssalon in Heesch kunt u terecht voor diverse behandelingen gericht op de uiterlijke verzorging. Onze behandelingen bestaan onder andere uit:

Al onze behandelingen worden zorgvuldig uitgevoerd; kwaliteit en professionaliteit hebben wij zeer hoog in het vaandel staan. Bij ons ervaart u een echte beauty experience en u gaat voldaan en tevreden weer stralend naar huis. Mogen wij u binnenkort in onze beautysalon in Heesch verwelkomen?

Schoonheidssalon Heesch

Kies voor uzelf en geniet van een heerlijke behandeling

Als klant staat u voor ons op nummer één. Dit houdt in dat wij altijd bezig zijn om te kijken naar onze behandelingen, waar kunnen we nog meer in verbeteren en welke producten zijn nu het allerbeste voor u als klant. Iedere huid is anders en heeft dan ook een ander product nodig.

Alle gelaatsbehandelingen worden met veel zorgvuldigheid uitgevoerd. Wij werken met het topmerk Skeyndor. Dit merk komt oorspronkelijk uit Barcelona en staat voor elegantie, innovatie, wetenschap en betrouwbaarheid. Precies alle eigenschappen die wij onze klanten gunnen in een goed product voor de huid. Kiest u voor een ontspannende, een huid verbeterende of een huidverzorgende behandeling bij onze schoonheidssalon in Heesch?

Ook voor uw wenkbrauwen gaan we net een stapje verder. Wenkbrauwen zeggen heel veel en kunnen uw gezicht maken of breken. Een paar mooie en goede wenkbrauwen die passen bij uw gezicht zorgen ervoor dat u zich zelfverzekerd voelt. Onze behandeling bestaat onder andere uit een basic brow treatment waarbij we gaan voor een natuurlijke look of de Henna brow treatment waarbij we ons richten op prachtige volle wenkbrauwen.

Maak alvast uw afspraak

Bent u toe aan een moment voor uzelf of verdienen uw wenkbrauwen ook iets meer aandacht dan normaal? Maakt u dan een afspraak in onze schoonheidssalon in Heesch. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag om weer te stralen.