Heerlijk relaxen en even tijd voor uzelf bij de schoonheidsspecialiste in Heesch

Van hot naar her vliegen en van alles moeten, dat moet u eigenlijk iedere dag van de week. Een momentje voor uzelf om even bij te komen is er vaak niet en daardoor bent u moe, geprikkeld en heeft u weinig fut om iets extra’s aan uzelf te doen. Herkenbaar? Voor de meeste vrouwen die bij de schoonheidsspecialiste in Heesch van Hola Hermosa in de stoel plaatsnemen in ieder geval wel. Daarom wordt het tijd dat u een momentje voor uzelf inplant en geniet van ontspanning en rust.

Wist u dat werken aan uw uiterlijke verzorging meewerkt aan een gelukkig en gezond welzijn? Doordat u even stil staat bij uzelf en even helemaal niets moet, komt zowel uw lichaam als geest tot rust. Daarnaast is het voor uw huid altijd goed om even extra verwend te worden. Dagelijks reinigen en een goede verzorging zijn natuurlijk de absolute basis, maar soms wil uw huid net even iets meer. Vraag daarom advies aan onze schoonheidsspecialiste in Heesch, zodat u weet wat uw huid nu echt nodig heeft.

Schoonheidsspecialiste Heesch

Verschillende behandelingen mogelijk bij uw schoonheidsspecialiste in Heesch

Komt u voor het eerst naar onze salon en kiest u voor een gelaatsbehandeling? Dan raden we u aan om eerst een consult te boeken voordat u plaatsneemt in de stoel van onze schoonheidsspecialiste in Heesch. Wij vinden het namelijk belangrijk om eerst te bespreken wat uw wensen zijn en te kijken naar uw huid. Iedere huid is anders en verdient dan ook een unieke behandeling. De schoonheidsspecialiste in Heesch neemt graag de tijd voor u om samen te kijken welke behandeling het beste past bij u en uw huid.

Heeft u last van huidproblemen zoals pigmentvlekken, littekens en ontstekingen? Dan is een peeling de behandeling die uw huid nodig heeft. De schoonheidsspecialiste in Heesch van Hola Hermosa gebruikt voor deze behandeling de Dermapeel pro. Deze behandeling is ontwikkeld op basis van een meervoudige technologie, waarbij er opeenvolgend vijf technieken worden gecombineerd in één behandeling. Na de behandeling ziet u direct resultaat en uw huid hoeft niet te herstellen. Onze schoonheidsspecialiste in Heesch bekijkt graag samen met u welke peeling het beste past bij uw huid.

Naast bovenstaande behandelingen heeft onze salon u nog veel meer te bieden. Zo kunt u uw gelaatsbehandeling combineren met een brow treatment of genieten van een gellak behandeling voor uw nagels. Wist u trouwens dat u in onze salon ook terecht kunt voor harsen? Heeft u last van ongewenste haargroei op uw gezicht of andere lichaamsdelen? In onze salon helpen wij u graag verder.

Maak nu alvast uw afspraak bij Hola Hermosa

Onze schoonheidsspecialiste in Heesch helpt u graag weer even relaxen en tot uzelf te komen. Maak alvast een afspraak zodat u iets heeft op naar uit te kijken! Wilt u meer informatie over onze behandelingen of heeft u vragen over onze producten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij van Hola Hermosa helpen u graag!